Trailer: Er komt LEGO content naar Sonic Superstars

Geplaatst:
Aangepast: 24 juni 2023 13:22

SEGA had tijdens de Sonic Central presentatie nog een verrassing in petto voor Sonic Superstars. De nieuwe Sonic game krijgt namelijk LEGO Sonic content.

Recent zijn er weer nieuwe LEGO Sonic sets in de winkels verschenen. Met de komst van Sonic Superstars later dit jaar dacht SEGA er goed aan te doen het beste van beide werelden te combineren. Je kunt komende herfst dus LEGO Sonic content verwachten in Sonic Superstars. Hoe dit precies vorm gaat krijgen is nog niet helemaal duidelijk, maar in een nieuwe trailer lijkt het te maken te hebben met speciale portalen. Zodra Sonic door zo'n portal snelt, verandert hij van de Sonic die we kennen in zijn LEGO variant. In welke mate dit in de game verwerkt zit is niet bekend. Wel ontvang je een exclusieve LEGO Eggman skin als je de game pre-ordert. Tijdens de presentatie werd ook bekendgemaakt dat Fang in Sonic Superstars terugkeert als personage.

Sonic Superstars verschijnt inclusief LEGO content ergens in de herfst van dit jaar voor pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: SEGA
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Superstars

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

17 oktober 2023

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord