Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Fallout 76 Steel Dawn onthuld via trailer

Bethesda heeft een trailer onthuld waarin de Steel Dawn update van Fallout 76 wordt getoond. De trailer geeft een eerste blik op de nieuwe opties in Fallout 76.

Ondanks dat de Fallout 76 Steel Dawn update vorige week per ongeluk te vroeg uitgebracht werd, heeft ontwikkelaar en uitgever Bethesda vandaag alsnog een onthullingstrailer gepubliceerd. In deze trailer wordt getoond hoe Paladin Rahmani en haar troepen vanuit Californië zijn gearriveerd om Appalachia een betere wereld te maken. Het is aan jou om mee te werken met Factions of ze juist tegen te werken. De Steel Dawn update brengt ook nieuwe NPCs, wapens, armor, allies, een questline en locaties met zich mee. Daarnaast kan je aan de slag met het bouwen van je eigen C.A.M.P. Shelter.

Fallout 76 is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One en is via backward compatibility speelbaar op de Xbox Series en PlayStation 5. De Steel Dawn update is sinds vorige week live.

BRON Bethesda Softworks

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?