Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Far Cry 6 gameplaybeelden en releasedatum onthuld

Ubisoft heeft nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van Far Cry 6. De first-person shooter weet zichzelf vol actie te presenteren en daarnaast wordt ook de releasedatum onthuld.

In Far Cry 6 speel je als Dani Rojas. Zij wil niets liever dan Yara verlaten, maar wanneer ze persoonlijk in conflict komt met Anton Castillo, heeft ze de motivatie om een guerrilla-vechter te worden. De combat is waar Far Cry 6 het meeste materiaal van laat zien. Er wordt een grote selectie aan unieke wapens en voertuigen tentoongesteld. Zelfs speciale rugzakken, die dienen als artillerie. De gameplay laat je vooral zien dat je in je eentje voor flink wat onrust kan zorgen. Net zoals in de vorige edities van Far Cry kun je een dierlijke partner meenemen op je avonturen. Spelers kunnen kiezen uit bijvoorbeeld een schattige kleine dachshund of een Cubaanse krokodil met een klein shirtje aan. We kunnen in ieder geval concluderen uit het nieuwe materiaal dat Far Cry 6 niet bang is een beetje de ridicule kant op te gaan. Bekijk hier de story trailer van Far Cry 6.

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 7 oktober voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?