Trailer: Far Cry 6 gameplaybeelden en releasedatum onthuld

Geplaatst:

Ubisoft heeft nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van Far Cry 6. De first-person shooter weet zichzelf vol actie te presenteren en daarnaast wordt ook de releasedatum onthuld.

In Far Cry 6 speel je als Dani Rojas. Zij wil niets liever dan Yara verlaten, maar wanneer ze persoonlijk in conflict komt met Anton Castillo, heeft ze de motivatie om een guerrilla-vechter te worden. De combat is waar Far Cry 6 het meeste materiaal van laat zien. Er wordt een grote selectie aan unieke wapens en voertuigen tentoongesteld. Zelfs speciale rugzakken, die dienen als artillerie. De gameplay laat je vooral zien dat je in je eentje voor flink wat onrust kan zorgen. Net zoals in de vorige edities van Far Cry kun je een dierlijke partner meenemen op je avonturen. Spelers kunnen kiezen uit bijvoorbeeld een schattige kleine dachshund of een Cubaanse krokodil met een klein shirtje aan. We kunnen in ieder geval concluderen uit het nieuwe materiaal dat Far Cry 6 niet bang is een beetje de ridicule kant op te gaan. Bekijk hier de story trailer van Far Cry 6.

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 7 oktober voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord