Trailer: FIFA 23 Pro Clubs onder de loep in nieuwe trailer

Geplaatst: 8 augustus 2022 19:00
Aangepast: 8 augustus 2022 19:01

Electronic Arts is druk bezig om iedereen vast warm te krijgen voor de release van FIFA 23. Vandaag brachten zij een trailer naar buiten waarin de Pro Clubs gamemodus onder de loep wordt genomen.

Na het tonen van FIFA 23's Career Mode en de de nieuwe details in FIFA 23, is het nu tijd voor de Pro Clubs gamemodus. In een nieuwe trailer wordt besproken welke verbeteringen EA heeft toegepast. De grootste verandering is de toevoeging van seizoensprogressie. Dit zat al in andere gamemodi als FIFA Ultimate Team en Volta, maar komt nu dus ook naar Pro Clubs. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe perks en nieuwe items toegevoegd die je kunt gebruiken voor jouw club. Het wachten in de lobby op spelers was een veel voorkomende klacht en daar heeft Electronic Arts nu iets op bedacht. In plaats van het wachten in een statische lobby kun je tijdens het wachten skill games spelen. De skill games in Pro Clubs kent een eigen leaderboard, zodat je kunt zien of je de minigames beter afwerkt dan je teamgenoten. Alle verbeteringen rondom Pro Clubs zie je in onderstaande trailer.

FIFA 23 is vanaf 30 september te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 23

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

30 september 2022

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord