Trailer: Final Fantasy VII Rebirth sluit Summer Game Fest af

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2023 23:00

Summer Game Fest werd afgesloten met een spectaculaire nieuwe trailer. We kregen namelijk Final Fantasy VII Rebirth te zien.

In de Final Fantasy VII Remake is er heel wat gesleuteld aan het verhaal. Vorig jaar kregen we namelijk de eerste beelden van Final Fantasy VII Rebirth te zien en daaruit blijkt dat er niets meer klopt van het verhaal dat we kennen. Ook is bekend dat Final Fantasy VII Rebirth vrij te spelen is, zonder dat je het eerste deel hoeft te hebben gespeeld. Het is het vervolg van de Midgar-arc van Final Fantasy VII, maar zodanig aangepast dat het ook gewoon als standalone te spelen is. Tijdens Summer Game Fest dit jaar kwam Final Fantasy VII Rebirth ook voorbij. De game was zelfs de grote afsluiter van de avond. In een gloednieuwe spectaculaire trailer konden we namelijk zien dat Aerith nog springlevend is en Yuffie in Midgar is aangekomen voordat het naar de terig is gegaan. Wat is hier in Jenova's naam aan de hand?!

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt vroeg in 2024 voor de PlayStation 5.

Bron: Square Enix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FINAL FANTASY VII REBIRTH

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

29 februari 2024

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord