Final Fantasy 7 Remake spelen is niet nodig voor Rebirth

Geplaatst:
Aangepast: 5 juni 2023 22:57

Square Enix heeft bekendgemaakt dat je Final Fantasy VII Remake niet hoeft te spelen om met Final Fantasy VII Rebirth aan de slag te kunnen gaan. Dit hebben ze kenbaar gemaakt via Twitter.

Over enkele weken verschijnt Final Fantasy XVI waardoor je bijna zou vergeten dat later dit jaar ook nog de release van Final Fantasy VII Rebirth op de planning staat. Final Fantasy VII Rebirth is het directe vervolg op Final Fantasy VII Remake. Square Enix beantwoordt momenteel vragen van spelers via Twitter. Zo gaven zij eerder al aan dat de ontwikkeling soepel verloopt en dat we de releasedatum binnenkort kunnen verwachten. Op de vraag hoe spelers door de wereld kunnen reizen werd gereageerd dat dit gepaard gaat met veel vrijheid. Iemand vroeg vervolgens wat de belangrijkste elementen van de game zijn. Square Enix gaf daarbij aan dat de ontwikkeling van de personages en het narratief een belangrijke rol spelen. De vierde vraag die werd beantwoord is de vraag of het nodig is om Final Fantasy VII Remake te spelen voordat je met Final Fantasy VII Rebirth aan de slag kunt. Hierop zei Square Enix dat ze voorbereidingen hebben getroffen waardoor het spelen van Final Fantasy VII Remake geen vereiste is.

Final Fantasy VII Rebirth verschijnt later dit jaar, exclusief voor de PlayStation 5.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FINAL FANTASY VII REBIRTH

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

29 februari 2024

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord