Trailer: Focus Entertainment toont gameplay van Space Marine 2

Geplaatst:

De Warhammer Skulls Showcase kende één echte hoofdrolspeler en dat is natuurlijk Warhammer 40,000: Space Marine 2. Vandaag checken we de nieuwe gameplaybeelden!

Captain Titus keert terug om de glorie van de Emperor te verdedigen. We zien dat hij onmiddellijk bezig is met het analyseren van de strijd. Die insectachtige Xenomorphs maken er een bende van, maar wie is verantwoordelijk voor deze aanval? Titus heeft er in ieder geval geen trek in en begint met het slachten van de onuitgenodigde gasten. Focus Entertainment herinnert ons er ook nog eventjes aan dat er een Space Marine 2 Collector's Edition te graaien valt. Mits je genoeg munten op zak hebt, uiteraard.

Check hier nog meer gameplay van Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 wordt ergens dit jaar beschikbaar gemaakt voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Warhammer Skulls
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Series

Warhammer

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 september 2024

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord