Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Warhammer 40,000: Space Marine 2

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum Q4 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Focus Entertainment toont gameplay van Space Marine 2

De Warhammer Skulls Showcase kende één echte hoofdrolspeler en dat is natuurlijk Warhammer 40,000: Space Marine 2. Vandaag checken we de nieuwe gameplaybeelden!

Captain Titus keert terug om de glorie van de Emperor te verdedigen. We zien dat hij onmiddellijk bezig is met het analyseren van de strijd. Die insectachtige Xenomorphs maken er een bende van, maar wie is verantwoordelijk voor deze aanval? Titus heeft er in ieder geval geen trek in en begint met het slachten van de onuitgenodigde gasten. Focus Entertainment herinnert ons er ook nog eventjes aan dat er een Space Marine 2 Collector's Edition te graaien valt. Mits je genoeg munten op zak hebt, uiteraard.

Check hier nog meer gameplay van Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 wordt ergens dit jaar beschikbaar gemaakt voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Warhammer Skulls

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?