Trailer: Ga elke dag op avontuur met de nieuwe Pokémon GO update

Geplaatst: 3 augustus 2022 16:10

Je kunt weer lekker op avontuur met Pokémon GO. Deze week krijgen spelers toegang tot de zogenoemde Daily Adventure Incense waarmee je Pokémon naar je toe kunt lokken.

Eerder dit jaar werd al de Alola Regio toegevoegd aan Pokémon GO. Met de toegevoegde Daily Adventure Incense heb je als speler de mogelijkheid om Pokémon naar je toe te lokken tijdens het wandelen. Voordat je op pad gaat moet je nog even de Daily Adventure Incense activeren en dan hoef je alleen nog maar je telefoon in de gaten te houden. Verschillende Pokémon zullen dan naar je toe komen, zodat je ze kunt vangen. In totaal heb je vijftien minuten de tijd. Let wel op dat je niet per ongeluk tegen iemand aan botst. Mocht je nog geen toegang hebben tot de Daily Adventure Incense dan moet je nog even geduld hebben. Het wordt deze week namelijk langzaamaan aan alle spelers gegeven.

Pokémon GO is te spelen via de mobiele telefoon.

Bron: Pokemon presents Augustus

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord