Trailer: Gameplay van Frostpunk 2 geteased

Geplaatst: 2 december 2023 12:45

11 bit studios heeft besloten om een tipje van de sluier op te lichten. Op YouTube verscheen namelijk een korte gameplayteaser van Frostpunk 2. Met daarbij het nieuws dat de eerste gameplaybeelden binnenkort worden getoond.

Het is alweer een tijdje geleden dat 11 bit studios Frostpunk 2 aankondigde. Sindsdien hebben we nog wel een cinematische trailer van Frostpunk 2 ontvangen, maar daar blijft het bij. Het verhaal van de game speelt zich af na de gebeurtenissen in Frostpunk en daardoor is de stad een stuk groter. In de gameplayteaser zien we dat de bewoners de storm hebben overleefd, maar dat levert nieuwe problemen op. De bewoners willen niet meer bezig zijn met alleen overleven en de stad blijft maar uitbreiden. Hierdoor zijn er verschillende visies op de toekomst van de stad, waardoor jij die fracties tevreden moet houden. Hoewel de game qua sfeer nog steeds erg lijkt op Frostpunk, zien de gebouwen en contructies er geavanceerde uit.

Aan het eind van de trailer wordt duidelijk dat 11 bit studios binnenkort de eerste gameplaybeelden gaat tonen. Niet geheel verrassend vindt volgende week The Game Awards plaats. Er is dus een grote kans dat de trailer tijdens de show wordt getoond.

Frostpunk 2 gaat in 2024 verschijnen voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Frostpunk 2

Series

-

Uitgever

11 bit studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Q2 2024

Ontwikkelaar

11 bit studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord