Gotham Knights

  • Ontwikkelaar WB Games Montreal
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Gotham Knights Robin gameplay getoond

Nadat Nightwing en Red Hood een gameplay-demo hadden ontvangen, is nu de beurt aan Robin. Een wat kortere trailer laat Boy Wonder doen schitteren.

De afwezigheid van Batman zorgt voor een kleine identiteitscrisis bij Robin. Gelukkig weet hij nog steeds hoe hij tuig in elkaar moet rossen. Gewapend met een lange stok en stealth camouflage gaat Robin de strijd aan tegen de Gotham onderwereld. Je ziet in de gameplay dat hij een aantal trucjes van zijn mentor Batman heeft overgenomen in zijn eigen vechtstijl. De trailer toont ook diverse kostuums die je kan gebruiken voor je eigen Robin in stijl. Bekijk hier de vorige trailer van Gotham Knights met Nightwing.

Gotham Knights is beschikbaar vanaf 25 oktober voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5. De PS4 en Xbox One-versies van Gotham Knights zijn geannuleerd.

BRON Gotham Knights

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?