Trailer: Gran Turismo 7 trailer toont next-gen features

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2022 18:00

Gran Turismo 7 is een van de hooggeanticipeerde releases van dit jaar voor de PlayStation 5. Een nieuwe trailer laat dan ook zien welke next-gen features de game allemaal ondersteunt.

De releasedatum van Gran Turismo 7 komt steeds dichterbij. De verwachtingen voor de eerste Gran Turismo-game voor de next-gen PlayStation-console liggen natuurlijk hoog. Eind vorig jaar hebben we in een speciale video van Gran Turismo 7 de kracht van de PlayStation 5 gezien. Sony heeft nu een nieuwe video uitgebracht waarin enkele andere features van de PS5 wat meer aandacht krijgen. Zo zien we in de video dat gebruik wordt gemaakt van de Adaptive Triggers van de DualSense-controller, er gebruik wordt gemaakt van 3D audio en dat de game oogverblindende graphics heeft.

Gran Turismo 7 verschijnt 4 maart voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gran Turismo 7

Series

Gran Turismo

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, VR, PlayStation 5

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Polyphony D.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord