Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Gran Turismo 7 trailer toont next-gen features

Gran Turismo 7 is een van de hooggeanticipeerde releases van dit jaar voor de PlayStation 5. Een nieuwe trailer laat dan ook zien welke next-gen features de game allemaal ondersteunt.

De releasedatum van Gran Turismo 7 komt steeds dichterbij. De verwachtingen voor de eerste Gran Turismo-game voor de next-gen PlayStation-console liggen natuurlijk hoog. Eind vorig jaar hebben we in een speciale video van Gran Turismo 7 de kracht van de PlayStation 5 gezien. Sony heeft nu een nieuwe video uitgebracht waarin enkele andere features van de PS5 wat meer aandacht krijgen. Zo zien we in de video dat gebruik wordt gemaakt van de Adaptive Triggers van de DualSense-controller, er gebruik wordt gemaakt van 3D audio en dat de game oogverblindende graphics heeft.

Gran Turismo 7 verschijnt 4 maart voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?