Trailer: Halloween-event For Honor vandaag beschikbaar

Geplaatst:
Aangepast: 17 oktober 2019 21:17

Ubisoft heeft vandaag het Halloween-event voor de game For Honor aangekondigd. De gratis update genaamd Fangs of the Otherworld geeft de game tot 1 november een griezelige sfeer.

Met de gratis update 'Fangs of the Otherworld' verandert For Honor tot 1 november in een demonische plek. De nieuwe gamemodus genaamd Spooky Slashers is een variant van de bekende gamemodus Dominion. Het doel is om zones te veroveren, terwijl er gevochten wordt tegen demonische wezens. Het is daarnaast mogelijk om nieuwe outfits te verzamelen voor je personages door het spelen van de online wedstrijden. Om medespelers en de wezens in stijl te doden, zijn er tijdelijk vier nieuwe executies toegevoegd. De trailer laat de nieuwe gamemodus zien en de wezens, waaronder de weerwolf.

Fangs of the Otherworld is beschikbaar van 17 oktober tot 1 november. For Honor is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord