Nintendo Switch Sports

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 april 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Het is tijd om fit te worden met Nintendo Switch Sports

Het heeft even geduurd, maar tijdens Nintendo Direct werd Nintendo Switch Sports onthuld. Het welbekende Wii Sport heeft een facelift en nieuwe sporten gekregen.

Begin maar vast aan ene warming-up, want Nintendo Switch Sports is in aantocht. Natuurlijk compleet met tennis en bowlen. Maar er zijn ook nieuwe sporten in deze game. Zo kun je gaan voetballen of je kunt badminton een keer uitproberen. Ook volleybal maakt zijn opwachting in Nintendo Switch Sports. Alle sporten kunnen online gespeeld worden. Naast de zes games die vanaf het begin bij de game zitten, wordt ook golf in de herfst toegevoegd.

Nintendo Switch Sports is vanaf 29 april beschikbaar op de Nintendo Switch.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?