The Next Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Het verhaal van Mass Effect gaat verder

Op het einde van The Game Awards kwam BioWare met de aankondiging van een nieuwe game. Deze game wordt een toevoeging aan de Mass Effect-serie.

BioWare heeft tijdens The Game Awards naast een teaser trailer van de nieuwe Dragon Age-game ook gehint op een toevoeging aan de Mass Effect-reeks. Via een teaser trailer werden namelijk de eerste beelden getoond van een nieuwe Mass Effect-game die lijkt plaats te vinden na het verhaal van Mass Effect 3. In de trailer was vooral veel puin in de ruimte te zien, maar op het einde was te zien hoe Liara, een personage uit de Mass Effect-franchise, een gebroken Mass Effect relais oppakte terwijl in de verte vaag te zien is hoe andere personages bij een schip staan.

De ontwikkeling van de volgende Mass Effect-game is pas net begonnen en het is dus nog onbekend wanneer de game uitkomt en voor welke platformen.

BRON The Game Awards

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?