Trailer: Hier is de aankondiging van Destiny 2: The Final Shape

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2023 13:19

We kregen eerder al een teaser van Destiny 2: The Finals Shape, maar je wilt natuurlijk een volledige aankondiging zien. Tijdens gamescom kregen we dan ook de officiële aankondigingstrailer voorgeschoteld met zelfs een releasedatum.

Met de uitbreiding Light Fall wist Bungie veel veteranen en nieuwe spelers aan te trekken. Ondanks dat de uitbreiding een beetje tegenviel, zoals je in onze review van Destiny 2: Light Fall kunt lezen. De aankondigingstrailer is gedeeltelijk een terugblik naar de avonturen die je al hebt beleefd. Het einde van een saga nadert, want dit wordt de laatste uitbreiding die is gericht op de Light & Darkness questline. Het is tijd om nog een keer te vechten. Naast een nieuw verhaal kun je straks ook een nieuw gebied verkennen, met de naam The Traveler. Uiteraard kun je ook weer nieuwe wapens en armour verzamelen.

Destiny 2: The Final Shape verschijnt op 27 februari 2024.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2: The Final Shape

Series

Destiny

Uitgever

Bungie

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2024

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord