Trailer: Howdy! Dit is De Sims 4: Paardenboerderij uitbreiding

Geplaatst:
Aangepast: 22 juni 2023 22:57

Electronic Arts heeft weer een nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 in petto. Dit keer kun je je eigen ranch beginnen in De Sims 4: Paardenboerderij.

Haal die innerlijke cowboy in jezelf maar naar boven, want binnenkort kun je aan de slag met een nieuwe uitbreiding in De Sims 4. Deze uitbreiding geeft je de mogelijkheid een eigen ranch op te zetten met alles wat je maar kunt bedenken. Je kunt tal van verschillende paarden kiezen, een boerderij bouwen in de typisch Amerikaanse westernstijl, andere dieren toevoegen aan je boerderij en als je echt even uit de band wil springen zelfs linedansen. De nieuwe trailer geeft een uitgebreid inkijkje in wat de nieuwe uitbreiding allemaal te bieden heeft. Hou er wel rekening mee dat niet alles aan deze De Sims 4: Paardenboerderij uitbreiding even leuk is. Paarden moeten immers ook weleens hun behoefte doen. In een van de de laatste grote Sims 4 uitbreiding werden er baby's als nieuwe levensfase toegevoegd.

De Sims 4: Paardenboerderij uitbreiding is vanaf 20 juli om 10:00 uur beschikbaar op pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Series

De Sims

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 september 2014

Ontwikkelaar

Maxis

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord