Trailer: HYENAS is een multiplayer extraction shooter

Geplaatst:

De nieuwe gameplaytrailer van HYENAS is duidelijk: de aankomende titel van ontwikkelaar Creative Assembly is een multiplayer extraction shooter.

SEGA jaagt samen met Creative Assembly de hipste trend achterna. Het nieuwe beeldmateriaal toont wat je kan verwachten van HYENAS. Deze 'hero-based' shooter speelt zich af aan boord van zogenaamde Plunderships. Deze schepen zitten vol met SEGA-loot. Het is aan jou om samen met je crew de kostbare items in handen te krijgen. Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Je krijgt te maken met genoeg lijfwachten en ook andere HYENA-crews. Spelers kunnen kiezen uit diverse personages die allemaal hun eigen unieke vaardigheden hebben. Ga je liever tekeer met flitsende wapens? Of manipuleer je de omgeving in je eigen voordeel? De keuze is reuze. Zolang je ook maar onthoudt dat je niet altijd met beide benen op de grond staat - HYENAS zit namelijk vol met zwaartekrachtloze gebieden.

HYENAS is in ontwikkeling voor de pc en consoles.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot HYENAS

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

GEANNULEERD

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord