HYENAS

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: HYENAS onthuld met flitsende release trailer

Sega en Alien: Isolation-ontwikkelaar Creative Assembly hebben een nieuwe multiplayer-shooter aangekondigd genaamd HYENAS. De game is een snelle team-FPS waarbij het je doel is om meer "pop-culture artifacts" te stelen dan de andere teams.

HYENAS werd getoond tijdens een evenement voor IGN's Summer of Gaming via een nieuwe trailer die veel gameplay en interessante mechanics liet zien. Zo zullen er maps inzitten die zero-g segmenten bevatten. Het is al mogelijk om op de website van de game je op te geven voor het uitproberen van de alfa-build van HYENAS. Hoewel de trailer geen enkel verhaal vermeldt, is wel een deel van het achtergrondverhaal van de game onthuld tijdens het evenement. De game speelt zich af in de ruimte nadat de eliteklasse de aarde heeft verwoest en nu op Mars leeft, terwijl alle anderen in de sloppenwijken van de ruimte leven. Heel begrijpelijk speel je als een personage van een groep van belachelijke personages wiens missie het is om alles terug te stelen van de rijken. In de game moeten jij en twee andere mensen het opnemen tegen vier andere teams van drie en tegen de obstakels in de omgeving. Als je een kleurrijke impressie wil krijgen van HYENAS dan kun je meelachen met de trailer.

Een specifieke releasedatum voor HYENAS is niet bekendgemaakt, maar de game zal ergens in 2023 uitkomen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON IGN

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?