Journey to the Savage Planet

  • Ontwikkelaar Typhoon Studios
  • Eerste releasedatum 28 januari 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Journey to the Savage Planet krijgt DLC genaamd Hot Garbage

Journey to the Savage Planet krijgt binnenkort een uitbreiding. Bekijk via de onderstaande trailer wat je kan verwachten van Hot Garbage.

Een nieuwe missie via Kindred, daar begint de trailer mee. Een andere A.I. is op de planeet geland en wilt het voor zichzelf claimen. Je kan hem vooral vervelen door aan zijn spullen te zitten. De DLC geeft de speler onder andere nieuwe upgrades voor bestaande items zoals de jetpack, maar ook nieuwe uitrusting wordt gespot in de trailer zoals de onderwaterschoenen. Verder zien we ook nieuwe flora/fauna en wat mechanische vijanden. Lees hier de review van Journey to the Savage Planet.

Journey to the Savage Planet is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt binnenkort naar Xbox Game Pass.

BRON Inside Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?