Trailer: Journey to the Savage Planet komt naar PS5 en Xbox Series

Geplaatst:

Maak je klaar voor meer Martin Tweed en meer lijden onder het genot van kapitalisme. Journey to the Savage Planet is terug en komt met een nieuwe editie: Journey to the Savage Planet: Employee Of The Month.

Deze betreffende editie bevat alle content die de comedygame te bieden heeft. Zo kun je aan de slag met een verbeterde fotomodus, maar is ook de DLC inbegrepen. De game is op de PlayStation 5 en Xbox Series X speelbaar in 4K en draait met 60 frames per seconde op je beeldscherm. Als je een Xbox Series S in huis hebt, dan moet je het doen met een resolutie van 1440p en 30 FPS. Daarnaast bevat Journey to the Savage Planet: Employee Of The Month nieuwe cutscenes en reclamespotjes. Typhoon Studios was een studio die opgekocht werd door Google om games te ontwikkelen voor Stadia. Het is goed om te zien dat ze de opheffing van Google Stadia overleeft hebben. Ze gaan tegenwoordig verder onder de naam Raccoon Logic.

Check hier onze review van Journey to the Savage Planet. In de current-gen versie vind je ook de DLC. Check hier onze review van Journey to the Savage Planet: Hot Garbage.

Journey to the Savage Planet is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: 505 Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Journey to the Savage Planet

Series

-

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 januari 2020

Ontwikkelaar

Typhoon Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord