Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Kazuya deelt rake klappen uit in Tekken 8

De held van de eerste Tekken-game, maar de antagonist van de vechtgameserie naderhand: Kazuya is hier. In de nieuwe gameplaytrailer zien we de zware aanvallen van de duivelse vechtersbaas.

Kazuya is de zoon van de gevreesde Heihachi Mishima en de vader van Jin Kazama. Vandaar dat zijn slogan ook luidt: "true power runs in the family". Naast de killer moves van Kazuya zien we een nieuwe stage. Het gevecht speelt zich af in het centrum van een grote moderne stad. Nadat er wat zorgen waren geuit over het feit dat sidestepping uit de game werd verwijderd, zien we hier dat de mechanic nog volop aanwezig is. Kazuya is namelijk ondanks zijn kracht nog steeds razendsnel. Nina Williams werd onlangs ook onthuld in Tekken 8.

Bekijk hier de nieuwe gameplay mechanics van Tekken 8.

Tekken 8 verschijnt dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?