Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Trailer: Launch trailer Apex Legends: Eclipse is hier

Met nog een paar luttele dagen te gaan tot de nieuwe update in Apex Legends beschikbaar is, is nu alvast de launch trailer onthuld. Legend Catalyst betreedt het strijdtoneel in Apex Legends: Eclipse.

Recent hebben we al even kennis kunnen maken met de nieuwe Legend Catalyst in Apex Legends. Deze pittige tante draait haar hand niet om voor wat gevechten waarbij de kogels om je oren vliegen. Met haar zwarte drek kan ze het vijanden bovendien knap lastig maken. Eclipse luidt alweer het vijftiende seizoen in van de free-to-play hero shooter en nog steeds zien we nieuwe personages en toevoegingen voor Apex Legends verschijnen. Ook wordt er een nieuwe map onthuld: In Boreas' shadow.

Het vijftiende seizoen tovert de game om tot Apex Legends: Eclipse en is vanaf 24 oktober beschikbaar voor alle versies van de game.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?