Trailer: Launch trailer Ghostwire: Tokyo getoond

Geplaatst: 9 maart 2022 23:35

Het kwam niet echt als een verrassing, maar Ghostwire: Tokyo kreeg uiteraard een podium tijdens Sony's State of Play. We kregen namelijk de launch trailer voorgeschoteld.

De launch trailer wisselt wat inzichten in het verhaal af met de gameplay van Ghostwire: Tokyo, zoals we die in eerdere trailers ook zagen. Hoofdpersonage Akito, die wordt beheerst door de geest KK, moet zien te overleven in een door demonen gedomineerd Tokyo. Ondertussen lijken de bewoners van Tokyo op mysterieuze wijze te zijn verdwenen en moet jij erachter zien te komen wat er is gebeurd.

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 15 maart voor pc en PlayStation 5. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan kun je momenteel al gratis de Prelude spelen.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord