Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Launch trailer Ghostwire: Tokyo getoond

Het kwam niet echt als een verrassing, maar Ghostwire: Tokyo kreeg uiteraard een podium tijdens Sony's State of Play. We kregen namelijk de launch trailer voorgeschoteld.

De launch trailer wisselt wat inzichten in het verhaal af met de gameplay van Ghostwire: Tokyo, zoals we die in eerdere trailers ook zagen. Hoofdpersonage Akito, die wordt beheerst door de geest KK, moet zien te overleven in een door demonen gedomineerd Tokyo. Ondertussen lijken de bewoners van Tokyo op mysterieuze wijze te zijn verdwenen en moet jij erachter zien te komen wat er is gebeurd.

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 15 maart voor pc en PlayStation 5. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan kun je momenteel al gratis de Prelude spelen.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?