Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Leer meer over Ghostwire: Tokyo in nieuwe trailer

Bethesda heeft vandaag een ruim tien minuten durende trailer gedropt. In de trailer wordt veel uitleg gegeven over wat ons allemaal te wachten staat in Ghostwire: Tokyo.

Deze uitgebreide trailer van Ghostwire: Tokyo legt het één en ander uit over de mysterieuze game. Zo kun je zien dat de protagonist wakker wordt in een ander Tokyo dan wij dat nu kennen. Door onverklaarbare gebeurtenissen zijn de mensen uit Tokyo verdwenen en hebben zij plaatsgemaakt voor demonen en levensgevaarlijke entiteiten. Bezeten door een demoon, moet je erachter zien te komen wat er is gebeurd en Tokyo weer normaal zien te krijgen. Dit doe je met behulp van je bovennatuurlijke krachten en door de stad te verkennen. Het reinigen van torii poorten helpt je hierbij. Pas alleen wel op voor de mistige gebieden, hier wordt je kracht leeggezogen en deze gebieden zijn bezaaid met griezelige creaturen.

Ghostwire: Tokyo verschijnt op 25 maart voor de PlayStation 5. De releasedatum van Ghostwire: Tokyo die laatst gelekt is, was dus best accuraat.

BRON Bethesda

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?