Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Leak: Ghostwire: Tokyo releasedatum gespot via PSN

Sta je te trappelen om te beginnen met een nieuw horroravontuur voor de PlayStation 5? Dan kun je wellicht binnenkort je hart ophalen, mits de volgende gegevens blijken te kloppen natuurlijk.

Ghostwire: Tokyo is al een tijdje bij ons bekend. Nu kunnen we wellicht binnenkort aan de slag met de horrorgame van Resident Evil-maker Shinji Mikami en zijn studio Tango Gameworks. Op de online winkel van het PSN (PlayStation Network) is namelijk de releasedatum gespot van de horrorgame. Een andere website was ons te vlug af voor deze bijzondere bevinding, de bronvermelding brengt je naar de originele maker van de screenshot. Bethesda en Sony hebben nog niet gereageerd op de claim. Bekijk hier nieuwe gameplay van Ghostwire: Tokyo. Ghostwire: Tokyo was onlangs uitgesteld naar begin 2022.

Als de leak klopt, dan kunnen we genieten van Ghostwire: Tokyo op 24 maart voor de pc en PlayStation 5.

BRON mp1st

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?