Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Ghostwire: Tokyo uitgesteld naar begin 2022

Via twitter laat ontwikkelaar Tango Gameworks vandaag weten dat Ghostwire: Tokyo is uitgesteld. De game komt niet meer in dit jaar uit, zo staat te lezen in de tweet.

De afgelopen jaren is het schering en inslag met het uistellen van games en ook Ghostwire: Tokyo voegt zich in dat rijtje. Helemaal onverwacht is de mededeling misschien niet. Sinds Ghostwire: Tokyo werd aangekondigd, hebben we maar bar weinig vernomen van de ontwikkelingen rondom de game. In de tussentijd hebben we wel wat gameplaybeelden van Ghostwire kunnen aanschouwen, maar de afgelopen tijd was het angstvallig stil rondom de game. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we Tokio kunnen gaan redden van de bovennatuurlijke krachten die de stad teisteren.

Ghostwire: Tokyo moet nu begin 2022 gaan verschijnen voor de PlayStation 5 en pc.

BRON Tango Softworks

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?