Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Ghostwire Tokyo onthuld

Tijdens de livestream van Sony kwamen er ook games voorbij die we al eens eerder hebben gezien. Zo zijn er nieuwe gameplaybeelden van Ghostwire Tokyo onthuld.

Je kunt je vast nog wel de presentatie van de E3 van vorig jaar herinneren. Ikumi Nakamura stal de show met haar aankondiging van Ghostwire Tokyo. Helaas hebben we na die aankondiging niet veel meer van de game mogen vernemen. Vandaag zijn er echter nieuwe gameplaybeelden van de game onthuld. Zo kunnen we onder andere zien hoe Tokio eruit komt te zien en welke speciale krachten je hebt om de vreemde Japanse wezens mee te lijf te gaan.

Ghostwire verschijnt in 2021 voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?