Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Ghostwire: Tokyo

  • Ontwikkelaar Tango Gameworks
  • Eerste releasedatum 25 maart 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Ghostwire: Tokyo-trailer toont nieuwe gameplay

Ghostwire: Tokyo kon natuurlijk niet ontbreken tijdens de PlayStation Showcase 2021. De nieuwe trailer van Ghostwire: Tokyo toont nieuwe gameplaybeelden.

In Ghostwire: Tokyo is de hoofdstad van Japan flink getroffen. Door wat? Paranormale krachten, natuurlijk. Als een echte ghost hunter ga je te werk. Je moet ook rekening houden met de cult Hannya, want die hebben hele andere plannen met dit paranormaal gespuis. De speler moet zich daarom binden met een mysterieuze kracht, om zo Tokyo en haar inwoners te redden.

Ghostwire: Tokyo verschijnt in de lente van 2022 voor de pc en PlayStation 5. Ghostwire: Tokyo is onlangs uitgesteld.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?