RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Launch trailer RAGE 2 onthuld

Het aftellen is nu dan echt begonnen, want binnen een week kunnen fans aan de slag met RAGE 2. Om iedereen vast warm te maken heeft Bethesda Softworks vandaag de launch trailer van de game onthuld.

Bethesda heeft met de trailer een leuke invalshoek gekozen. In plaats van een standaard trailer, moet het voor een game als RAGE 2 natuurlijk net even anders. De trailer is een grote terugblik op alle gebeurtenissen die Walker tijdens zijn avontuur mee heeft gemaakt. En zelfs naar gebeurtenissen uit de eerste game. Uiteraard zit de ruim twee minuten durende video boordevol over-de-top actie. Hieronder zie je de volledige launch trailer.

RAGE 2 komt uit op 14 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?