Trailer: LOTR-game Tales of the Shire geteased

-

Private Division heeft een Lord of the Rings game geteased. In Tales of the Shire staat het rustgevende leven van de Hobbits in de Shire centraal.

Mocht je bekend zijn met Lord of the Rings dan weet je dat Hobbits een rustig leventje hebben in de Shire. Hun dagelijks leven bestaat voornamelijk uit tuinieren, lekker eten en gewoon rustig aan doen. Tenzij er een tovenaar met de naam Gandalf voorbijkomt, want dan ga je opeens op avontuur en moet je half Midden-Aarde door. De teaser van Tales of the Shire toont nog helemaal niets, maar de ontwikkelaars omschrijven de game als volgt: "Your cosy Hobbit life awaits in Tales of the Shire, a heart-warming new The Lord of the Rings". Een hartverwarmend en knusse game over de Hobbits? De kans is groot dat Private Division en Wētā Workshop het hebben over een farming-sim, waarin je als hobbit moet gaan tuinieren, vissen en misschien wel de andere Hobbits moet helpen. De Hobbits houden wel van een feestje dus daar kunnen we hopelijk ook van genieten. We moeten echter wachten op de echte trailer voor Tales of the Shire, voordat die vragen worden beantwoord.

Tales of the Shire gaat in 2024 verschijnen voor de pc en consoles.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game

Ontwikkelaar:

Wētā Workshop

Uitgever:

Private Division

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord