Kook erop los in Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game

-

Het kwam een beetje onverwachts, maar tijdens de Nintendo Direct kregen we ook nieuwe gameplaybeelden van Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game te zien. De trailer focust op de activiteiten die de Hobbits in hun dagelijks leven uitvoeren.

Hobbits houden van rust en lekker eten en daardoor is het een logische keuze om hier een cozy game over te maken. Toen Tales of the Shire werd aangekondigd kregen we al een indruk van de Shire. Ditmaal wordt de focus gelegd op de activiteiten die je kunt ondernemen. Jouw Hobbit heeft niet echt een rustig leven, want je zult je eigen eten moeten verbouwen en vissen moeten vangen om fatsoenlijke gerechten op tafel te krijgen. Een gerecht is voor een Hobbit natuurlijk niet genoeg en al helemaal niet als je ook de buren uitnodigt. Uiteraard mag je de Hobbit zelf creëren en is het mogelijk om het Hobbit-Hole te decoreren. Terwijl je druk bezig bent met je rustig leventje, komt Gandalf op visite. Nu maar hopen dat hij niet al te veel problemen met zich meebrengt.

Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game verschijnt dit jaar voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Nintendo Direct

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game

Ontwikkelaar:

Wētā Workshop

Uitgever:

Private Division

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord