Lord of the Rings-game Tales of the Shire uitgesteld

-

Ontwikkelaar Wētā Workshop en uitgever Private Division weten het zeker: Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game gaat pas volgend jaar verschijnen.

Via social media wordt het nieuws wereldkundig gemaakt. Ondanks het feit dat Wētā Workshop niet kan wachten om spelers het vredige oord van Bywater te laten ontdekken, realiseert men zich dat Tales of the Shire nog iets langer in de oven moet. Vandaar dat de beslissing is gemaakt om de simulatiegame uit te stellen. Echter, we hoeven niet lang te wachten op concrete antwoorden. Er wordt namelijk op 22 september een 'A Hobbit Day Showcase' gehouden. We kunnen ons opmaken voor meer informatie over Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game en - jawel - een nieuwe releasedatum wordt dan ook prijsgegeven.

Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game staat op de planning voor vroeg 2025.

Bron: Wētā Workshop
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game

Ontwikkelaar:

Wētā Workshop

Uitgever:

Private Division

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord