Tales of the Shire aangekondigd met trailer

Geplaatst:
Aangepast: 23 april 2024 11:22

Private Division en Weta Workshop hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe game. Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game laat je een leven opbouwen in de fantasiewereld van J.R.R. Tolkien.

Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om te leven als een Hobbit? Ontwikkelaar Weta Workshop is momenteel hard aan het werk om je die ervaring te bieden. Tales of the Shire is een nieuwe game dat zich afspeelt in het Middle-Earth universum van Tolkien. Het is een life sim game zoals je dat kent van bijvoorbeeld Animal Crossing, My Time At Porta en vele anderen. Toch is er een groot verschil, want in plaats van een dier of mens, kruip je in deze game in de huid van een heuse Hobbit. De game is onthuld middels een aankondigingstrailer.

Het is nog gissen naar de exacte releasedatum van Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game, maar de game moet ergens dit jaar nog verschijnen voor pc, Nintendo Switch, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Game Clips And Tips
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Wētā Workshop

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord