Trailer: Master Chief is klaar om te knallen in Rainbow Six Siege

Geplaatst:

Een wel hele bijzondere skin maakt een opkomst in Rainbow Six Siege. Je kan nu Sledge omtoveren in de Master Chief!

Ja, de aanvallende operator Sledge- die kenmerkend is voor zijn sloophamer - is kennelijk een groot fan van cosplay. Met de nieuwe Elite set verander je de Schotse Seamus in John 117 - oftewel de Master Chief. Het pantser is geïnspireerd door Halo Infinite's weergave van het iconische harnas en de hamer van Sledge wordt gemodificeerd in een Banished Gravity Hammer. Daarnaast zijn de wapenskins voor de M590A1 shotgun, L825A2 assault rifle en P226 MK25 pistool onderdeel van het pakketje. Tot slot kunnen spelers aan de slag met Operator cards, een Cortana Chibi charm en nieuwe overwinningsdansjes. Deze Elite set kan worden gekocht met R6 credits en is nu beschikbaar in de in-game store.

Dit is overigens niet de eerste keer dat de werelden van Microsoft en Ubisoft kruisen. Eerder dit jaar vond er een cross-over plaats tussen Brawlhalla en Halo.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord