Trailer: Metroid Dread krijgt gratis update

Geplaatst: 10 februari 2022 13:35
-

Ook Metroid Dread kwam voorbij tijdens de Nintendo Direct. De game krijgt namelijk een gratis update.

Speciaal voor fans die maar geen genoeg kunnen krijgen van Metroid Dread, maar ook voor nieuwsgierigen die de game op willen gaan pakken, is er nu een nieuwe gratis update beschikbaar. De gratis update brengt twee nieuwe moeilijkheidsgraden met zich mee. In Dread Mode kun je het jezelf niet veroorloven om geraakt te worden. Je gaat dan namelijk meteen game over. De medaille van deze gratis update kent echter ook een andere kant. Zoals onze Nils in zijn review van Metroid Dread al aangaf, kan de game voor nieuwkomers wellicht wat moeilijk zijn. Speciaal voor de minder ervaren gamers brengt de gratis update ook de Rookie Mode met zich mee. Deze moeilijkheidsgraad geeft je iets meer ademruimte door je minder schade te laten opdoen van vijanden en je sneller je levenspunten te laten regenereren.

De gratis update is nu beschikbaar. In april verschijnt een tweede gratis update voor Metroid Dread die een Boss Rush-modus toevoegt.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Dread

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

8 oktober 2021

Beste game van 2021

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord