Trailer: Midnight Ghost Hunt heeft nu een releasedatum

Geplaatst: 25 maart 2022 10:02
Aangepast: 25 maart 2022 10:19

Midnight Ghost Hunt kreeg tijdens de Future Games Spring Showcase 2022 een releasedatum. De game komt eind maart officieel uit.

De game werd voor het eerst aangekondigd tijdens de E3 in 2019 en nu weten we wanneer we hem echt kunnen verwachten. De early Access releasedatum voor Midnight Ghost Hunt werd al eerder deze maand bekendgemaakt. Midnight Ghost Hunt is een 4 tegen 4 First Person Shooter/ Prop Hunt die veel wegheeft van Ghostbusters. Een team slimme poltergeists die de controle kunnen nemen over allerlei objecten nemen het op tegen een team van paranormale onderzoekers die laser guns als wapens hebben. In de nieuwe trailer krijgen we vooral veel cinematics te zien van het gevecht tussen de onderzoekers en de geesten. De geestjagers zijn te zien met een aantal verschillende energiewapens, waaronder een laser Gatling gun. De geesten kunnen bezit nemen van voorwerpen, maar ook van de jagers als ze het voor elkaar krijgen om hen buiten bewustzijn te krijgen.

Midnight Ghost Hunt is beschikbaar via Steam vanaf 31 maart.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Midnight Ghost Hunt

Series

-

Uitgever

Coffee Stain Publishing

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

31 maart 2022

Ontwikkelaar

Vaulted Sky Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord