Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Miles en Venom bundelen krachten in Spider-Man 2

Sony bracht tijdens diens showcase op woensdagavond een shitload aan games met zich mee. Maar voor Marvels' Spider-Man 2 namen ze ruimschoots de tijd.

Het Spider-Man segment werd afgetrapt met de introductie van Marvel slechterik Kraven the Hunter. Deze superschurk stelt graag alles in het werk om de spinnenman een in zijn eigen web verstrikt te krijgen. Toch is Kraven the Hunter zeker niet het enige probleem waar Miles Morales en Venom mee te maken krijgen, want in het tweede gedeelte van het Spider-Man segment zagen we ook een lange achtervolging met Lizard, een andere vijand van Spider-Man. Bij elkaar kregen we ruim tien minuten aan gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man 2 voorgeschoteld van Insomniac Games. Naast dat we een groot stuk van het verhaal meekregen, was er ook veel actie te zien waar onder meer jetski's een belangrijke rol speelden.

Ondanks dat Marvel's Spider-Man 2 ruim de tijd kreeg tijdens de PlayStation Showcase, heeft Sony ons nog steeds niet voorzien van een releasedatum. De game verschijnt ergens in 2023 voor de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?