Trailer: Miles en Venom bundelen krachten in Spider-Man 2

Geplaatst: 24 mei 2023 23:30

Sony bracht tijdens diens showcase op woensdagavond een shitload aan games met zich mee. Maar voor Marvels' Spider-Man 2 namen ze ruimschoots de tijd.

Het Spider-Man segment werd afgetrapt met de introductie van Marvel slechterik Kraven the Hunter. Deze superschurk stelt graag alles in het werk om de spinnenman een in zijn eigen web verstrikt te krijgen. Toch is Kraven the Hunter zeker niet het enige probleem waar Miles Morales en Venom mee te maken krijgen, want in het tweede gedeelte van het Spider-Man segment zagen we ook een lange achtervolging met Lizard, een andere vijand van Spider-Man. Bij elkaar kregen we ruim tien minuten aan gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man 2 voorgeschoteld van Insomniac Games. Naast dat we een groot stuk van het verhaal meekregen, was er ook veel actie te zien waar onder meer jetski's een belangrijke rol speelden.

Ondanks dat Marvel's Spider-Man 2 ruim de tijd kreeg tijdens de PlayStation Showcase, heeft Sony ons nog steeds niet voorzien van een releasedatum. De game verschijnt ergens in 2023 voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord