Trailer: Minecraft Legends PvP uitgelegd

Geplaatst:

Wie zin heeft in een competitief potje multiplayer zit bij Minecraft Legends goed. De strategiegame van Blackbird Interactive en Mojang Studios heeft namelijk een PvP-modus.

Ja, je gaat het niet alleen opnemen tegen Piglins in Minecraft Legends. In de PvP-modus gebruik je alle elementen die je geleerd hebt in de campaign van de game. Het doel is vrij simpel: vernietig de basis van de vijand. Twee teams strijden tegen elkaar en kunnen vier spelers bevatten. Hoe langer de game voortgaat, des te sterker worden de mobs en gebouwen. De maps worden willekeurig in elkaar geknutseld, dus elk potje zou een nieuwe map moeten voorschotelen. Balans is iets waar ontwikkelaar Blackbird Interactive niet echt meezit. De voorkeur gaat naar totale chaos en plezier.

Bekijk hier onze videopreview van Minecraft Legends.

Minecraft Legends verschijnt in de lente van 2023 voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Blackbird Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Minecraft Legends

Series

Minecraft

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 april 2023

Ontwikkelaar

Mojang AB

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord