Minecraft Legends

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum Q2 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Minecraft Legends-trailer toont mobs in actie

Er is een nieuwe trailer getoond voor Minecraft Legends. Daarin werpen we een blik op de mobs die je kunt terugvinden in de game.

De aankondiging van Minecraft Legends eerder dit jaar kwam voor velen als een verrassing. In dit nieuwe blokkerige avontuur bouw je namelijk niet de wereld van je dromen, maar krijg je met actiestrategie-gameplay te maken.

Gelukkig zijn er ook vertrouwde elementen in de game. De nieuwste trailer voor Minecraft Legends geeft een goed idee van de mobs die je in de game kunt verwachten. Bekende gezichten, zoals de creepers, skeletons en zombies, keren terug, maar er zijn ook nieuwe toevoegingen. Zo maken de Plank Golem, Cobblestone Golem, Grindstone Golem en Mossy Golem hun debuut. Het uiterlijk van alle mobs is tevens aangepast op basis van de chibi-stijl in de game.

Je kunt de mobs in Minecraft Legends in actie zien in de onderstaande video.

Minecraft Legends verschijnt volgend jaar in de winkelschappen. Benieuwd naar meer informatie over deze game? Bekijk dan zeker nog even onze videopreview van Minecraft Legends.

BRON Minecraft

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?