Trailer: Monster Hunter Rise: Sunbreak releasedatum onthuld

Geplaatst:

De aankomende DLC van Monster Hunter Rise genaamd Sunbreak heeft een nieuwe trailer ontvangen. In het nieuwe beeldmateriaal zien we de nieuwe content en wordt ook de releasedatum vrijgegeven.

De trailer heet toepasselijk "The Three Lords", want Monster Hunter-fans gaan zich klaarmaken voor de strijd tegen drie nieuwe tegenstanders. Garangolm, Lunagaron en Malzeno behoren tot de grootste bedreigingen die Capcom ooit gecreëerd heeft voor de Monster Hunter-serie. Je hoeft ze echter niet alleen te verslaan. Bundel je krachten met de Knights of the Royal Order, om zo deze gigantische monsters te bevechten. Naast de nieuwe monsters keren ook oude bekende terug. Kun jij ze spotten in de trailer? Bekijk hier onze guide van Monster Hunter Rise. Bekijk hier onze review van Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is beschikbaar vanaf 30 juni voor de pc en Nintendo Switch.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord