Trailer: Next-gen upgrade Resident Evil 2, 3 en 7 nu beschikbaar

Geplaatst:

Stonden deze Resident Evil-games toevallig op je lijstje? Nu is het namelijk de beste tijd om te beginnen met de horrorgames van Capcom.

De next-gen upgrade, of eigenlijk de current-gen upgrade tegenwoordig, focust zich op de prestatie van de Resident Evil-games op de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Wat kun je precies verwachten van de next-gen versies van Resident Evil 2, 3 en 7? De resolutie wordt verhoogd naar 4K. Daarnaast krijgen de games een hogere framerate en wordt er als kers op de taart ray-tracing toegevoegd. Tot slot wordt er gebruik gemaakt van 3D audio, als tweede kers op de Resident Evil trouwtaart.

Dat was trouwens niet al het Resident Evil-nieuws. Bekijk hier de nieuwe DLC van Resident Evil Village.

Resident Evil 2, Resident Evil 3 en Resident Evil 7 zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Capcom Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord