Next-gen versies van Resident Evil 2, 3 en 7 in de maak

Geplaatst:

Er zijn next-gen versies van Resident Evil 7 en de Resident Evil 2 en 3-remakes in de maak. De titels moeten de line-up van de PlayStation 5 en Xbox Series later dit jaar gaan versterken.

Terwijl heel het internet nog bijkomt van het gerucht over een potentiële Resident Evil 4-remake, heeft Capcom op de korte termijn hele andere plannen. Er komen namelijk next-gen versies van drie recente Resident Evil-games naar de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles. Zowel Resident Evil 7 als de Resident Evil 2 en 3-remakes worden opgepoetst voor de volgende generatie. De games beschikken over enkele visuele verbeteringen. Wat voor verbeteringen dat zijn, weten we nog niet precies. Wel is bekend dat eigenaren van de games op de PlayStation 4 en Xbox One gratis kunnen upgraden naar de next-gen versies. Ook de pc-versies van de games ontvangen later dit jaar een gratis update waarmee de games naar de verbeterde versies worden gebracht.

De verbeterde versies van Resident Evil 7, de Resident Evil 2-remake en de Resident Evil 3-remake komen later dit jaar naar de pc, de PlayStation 5 en de Xbox Series-consoles.

Bron: Resident Evil
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord