Trailer: Nieuwe Apex Legends: Ignite trailer toont gameplay

Geplaatst:

Een nieuwe trailer voor Apex Legends: Ignite laat de eerste gameplaybeelden zien voor het nieuwe seizoen. We zien ook de nieuwe Legend Conduit in actie.

Naast de nieuwe Legend brengt het negentiende seizoen nog wat andere toevoegingen met zich mee. Zo gaan er een aantal dingen veranderen aan de Storm Point map. Volgens de ontwikkelaar maken deze veranderingen de map 'sneller en dodelijker'. Ignite introduceert ook weer een nieuwe battle pass die vol zit met cosmetische voorwerpen zoals skins voor wapens, skins voor personages, emotes, enzovoorts. De battle pass biedt dit keer ook cross-platform progressie. Dit gaat doormiddel van een accountfusie en Respawn belooft dat je alle spullen die je hebt verdiend op één centrale account kunt bewaren. Ontgrendelde Legends en je inventaris zullen hetzelfde zijn voor alle platforms, met uitzondering van platform exclusives. Hetzelfde geldt voor valuta zoals Apex Coins, wederom met enkele uitzonderingen.

Apex Legends: Ignite gaat op 31 oktober live. Er gaan ook geruchten over een samenwerking met Post Malone, maar wat deze precies inhoudt, is nog niet duidelijk.

Bron: YouTube Apex Legends

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord