Trailer: Nieuwe beelden Resident Evil 4 remake

Geplaatst:

Tijdens de Capcom Showcase werd er tijd vrijgemaakt voor de Resident Evil 4 remake. Er werden nieuwe beelden vrijgegeven van de horrorgame.

Game director Yasuhiro Anpo en producer Yoshiaki Hirabayashi waren aanwezig tijdens het evenement. Ze namen de tijd om wat te vertellen over de aanstaande Resident Evil 4 remake. Ze willen deze versie van de game enger maken dat het origineel. Om dat te bereiken hebben ze de vijanden, de ganados, opnieuw gedesignd. Ja, deze gehersenspoelde boeren gaan je weer het stuipen op het lijf jagen. Het gevoel van eenzaamheid en ongemakkelijkheid, dat is wat de heren opnieuw willen creëren. Actie blijft echter centraal staan. Bekijk hier de aankondiging van de Resident Evil 4 remake tijdens de State of Play.

De Resident Evil 4 remake is beschikbaar vanaf 24 maart voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Capcom Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

24 maart 2023

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord