Trailer: Nieuwe DLC en update in aankomst voor Cyberpunk

Geplaatst:
Aangepast: 6 september 2022 19:20

Goed nieuws voor liefhebbers van Cyberpunk 2077. Tijdens een livestream is door CD PROJEKT RED nieuwe content voor de game aangekondigd. Een nieuwe DLC en een update zijn in aankomst.

Al eerder dit jaar was er content van de DLC voor Cyberpunk 2077 gelekt, maar het is nu officieel. Tijdens de livestream werden verschillende onderwerpen besproken. Zo waren er interviews over wat er achter de schermen speelt bij Cyberpunk 2077 en hoe de toekomst van de game eruit ziet. Dit werd gelijk gevolgd door een korte trailer voor de nieuwe DLC: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. De DLC speelt zich af in een nieuw district. In de trailer hoor je V een eed afleggen die misschien niet zo verstandig is. Naast de DLC is er ook een update aangekondigd. Hierin zit onder andere drie nieuwe gigs, 11 nieuwe wapens en cross-progression tussen verschillende platformen. Daarnaast is er een hele waslijst aan bug fixes voor verschillende elementen van de game.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is in 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Stadia. De update is per direct beschikbaar.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord