S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe gameplaybeelden van S.T.A.L.K.E.R 2 onthuld

Tijdens de Microsoft en Bethesda showcase zijn er gameplaybeelden van S.T.A.L.K.E.R 2 onthuld. De game heeft ook een releasedatum gekregen.

Fans hebben lang moeten wachten op het vervolg van de first person shooter uit 2007. Het leek er zelfs even op dat S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl niet ging uitkomen, nadat de studio tijdelijk haar deuren leek te sluiten. Tijdens de Microsoft en Bethesda-presentatie werden fans getrakteerd op gameplaybeelden van het langverwachte vervolg en met een releasedatum. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl komt 22 april 2022 uit op de Xbox Series/S en pc.

BRON Xbox

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?