Trailer: Nieuwe items voor Pokémon Scarlet & Violet

Geplaatst:

Pokémon Scarlet & Violet krijgen niet alleen nieuwe Pokémon en een compleet nieuwe battle mechanic. Er worden ook nieuwe items toegevoegd die je kunt gebruiken tijdens je battles.

Een nieuwe trailer van Pokémon Scarlet & Violet introduceert ons een aantal nieuwe items die we kunnen verwachten in de aankomende games. Zo is er de Mirror Herb waarmee je de verhoogde stats van je tegenstander kunt kopiëren. Met Loaded Dice zorg je ervoor dat multi strike moves een grote kans hebben om vaker te raken. In de trailer zijn ook twee nieuwe moves te ontdekken. Tera Blast verandert van type wanneer je Terastallized bent. De meest in het oog springende nieuwe move is Shed Tail. Dit is eigenlijk een nog beter Substitute, waarbij de Pokémon niet alleen een Substitute maakt, maar ook nog eens wisselt met een andere Pokémon uit je team. Tot slot maken we in de trailer nog kennis met een nieuwe Pokémon: Cyclizar. Deze lijkt nauw verwant te zijn met de twee legendaries uit Pokémon Scarlet & Violet.

De releasedatum van Pokémon Scarlet & Violet op 18 november voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord