Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe trailer verschenen van Guardians of the Galaxy

Er is een nieuwe trailer verschenen van de superheldengame Marvel's Guardians of the Galaxy. De trailer is verschenen op het YouTube-kanaal van de game.

Guardians of the Galaxy werd in juni onthuld tijdens de E3-presentatie van Square Enix. De nieuwe trailer focust zich op het personage Lady Hellbender. De trailer toont een cinematic waarin Lady Hellbender bezig is haar collectie zeldzame monsters uit te breiden. De Guardians proberen haar te misleiden door één van hun teamgenoten, Groot of Rocket, zogenaamd aan haar proberen te verkopen. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Guardians of the Galaxy komt 26 oktober uit op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4,PlayStation 5 en de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?