Pokémon Shield

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 15 november 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer voor Pokémon Sword en Shield

Er is een nieuwe trailer voor de nieuwe Pokémon games, Pokémon Sword en Shield, verschenen. Het gaat om een Japanse reclamespot en is op het Japanse YouTube-kanaal van de Pokémon Company geplaatst.

De trailer duurt maar iets langer dan een minuut. Het gaat om een korte samenvatting van alle nieuwe aspecten van de Pokémon games. Zo zie je Dynamaxing en het onlangs aangekondigde Gigantamaxing voorbijkomen. De trailer eindigt met de twee mysterieuze legendarische Pokémon van de nieuwe Galar regio, Zacian en Zamazenta. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?