Pokémon fans uiten steun aan Game Freak

Geplaatst: 10 november 2019 09:55

Verschillende Pokémon fans van over de hele wereld hebben hun steun geuit aan de ontwikkelaar Game Freak. Dit gebeurde nadat er bekend werd gemaakt dat het launch event in Tokyo voor Pokémon Sword en Shield was geannuleerd.

Game Freak heeft de laatste tijd te maken gehad met veel kritiek rond de nieuwe generatie Pokémon games. De voornaamste reden van die kritiek is dat de National Pokédex niet in Pokémon Sword en Shield zit. Dit viel niet goed bij een deel van de fans en Nintendo en Game Freak werden met name op social media maanden belaagd door mensen die eisten dat de National Dex terug moest komen. Ook werd er gezegd dat de game nu al de slechtste uit de gehele Pokémon franchise is. Na de annulering van het launch event besloten de fans, die wel naar Pokémon Sword en Shield uitkijken, naar Twitter te stappen onder de hashtag Thankyougamefreak om hun steun aan Game Freak te uiten en te vertellen wat Pokémon voor hun betekend heeft. Je kan een aantal van deze Tweets hieronder bekijken.

Wat mensen weleens vergeten is dat er achter elke een game een team zit dat hun best heeft gedaan om een game, binnen de tijd en de middelen die ze hebben, te maken. Hoewel het oké is om het niet eens te zijn met de besluiten die Game Freak heeft genomen, is het niet goed om het team achter de game aan te vallen. In deze tijd is het makkelijk om anoniem mensen online uit te schelden of gemene opmerkingen te maken, maar mensen vergeten soms hierbij dat er iemand aan de andere kant van het scherm zit. Ik kijk in ieder geval uit naar Pokémon Sword en Shield en sta 15 november te springen om het te gaan spelen.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Shield

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord